Sensor Försäkring väljer försäkringssystemet Insicon i2i ifrån Insicon

okt 9, 2017

Efter en omsorgsfull och noggrann utvärdering av leverantörer av försäkringssystem på marknaden har Sensor Försäkring valt att ingå avtal med Insicon.

”Det är viktigt för Sensor Försäkring att ha ett försäkringssystem med modern arkitektur och funktionalitet i kombination med god verksamhetsförståelse. Efter en grundlig genomgång av potentiella försäkringssystem på marknaden fann vi att Insicon i2i var det bästa alternativet för oss”, säger Tommy Jellerbo, VD, Sensor Försäkring.

Att få förtroendet som leverantör av försäkringssystem till Sensor Försäkring är glädjande för Insicon. Detta måste ses som ytterligare ett bevis på att Insicon levererar en användarvänlig, framtidssäker och kostnadseffektiv mjukvara som hanterar samtliga krav”, säger Patric Ljung, Säljchef på Insicon AB.

För mer information, kontakta Patric Ljung, Säljchef på Insicon AB, +46 (0)73 312 50 00, patric.ljung@insicon.se

Håll koll på oss!