Insicon ingår partnerskap med Tieto

maj 10, 2017

Insicon ingår partnerskap med Tieto för att kunna möta efterfrågan från ett snabbt ökande antal kunder. Partnerskapet innebär att Insicons försäkringsprodukt – Insicon i2i – kan nå en bredare marknad.

Insicons ambition är att erbjuda sina kunder den mest kompletta och kostnadseffektiva försäkringsprodukten – Insicon i2i. Partnerskapet ger Insicon möjligheten att fokusera på att vidareutveckla sin försäkringsprodukt Insicon i2i och tillsammans med Tieto förstärka sin strategiska position som den ledande leverantören av försäkringsprodukter på den nordiska marknaden.

Tillsammans kommer Insicon och Tieto att erbjuda en revolutionerande, användarvänlig och förstklassig ”insurance-in-a-box”-tjänst. Denna tjänst kommer att förenkla kundens dagliga arbete och låta dem fokusera på att utveckla sin verksamhet.”

Läs mer – Tieto

Håll koll på oss!