Insicon i2i i produktion hos OsséenSyd

feb 16, 2017

Efter en omsorgsfull och noggrann utvärdering av leverantörer av försäkringssystem på marknaden har OsséenSyd valt att ingå avtal med Insicon.

”Efter en grundlig genomgång av de potentiella försäkringssystemen på marknaden, samt  en lyckad implementering av Insicon i2i, kan vi konstatera att vi  har valt det bästa systemalternativet utifrån våra behov”, säger Sten Eriksson, VD, OsséenSyd

”Att få leverera Insicon i2i, som en helhetslösning för försäkringsverksamheten hos OsséenSyd, är vi naturligtvis väldigt stolta och glada över. Vi är övertygade om att Insicon i2i, med sin moderna arkitektur och funktionalitet, kommer att stärka möjligheterna för OsséenSyds tillväxt”, säger Martin Sjöberg, VD, Insicon AB.

För mer information, kontakta Mikael Niva, Insicon AB, +46 8 410 311 00, mikael.niva@insicon.se

Håll koll på oss!